Mijn lijst met blogs

maandag 22 september 2014

Februari 2 2014 Een grote verrassing Sordo (vh Friso) van Ibiza bezocht ons in Bolsward thuis
Vorig jaar hebben we een hond van refugio Sierra Nevada bij Granada naar Ibiza gebracht. Sordo, toen nog Friso, een dove hond was door een Nederlander in Granada gevonden, maar hij kon hem niet in zijn te kleine huis houden.
Hij heeft Sordo toen naar een asiel gebracht voor een beter leven, niet wetend dat dat in feite een dodingsstation was.
Toen hij het wist heeft hij via Anita Dufetel ons gebeld, wij waren in Spanje en Anita wist dat en heeft hem voor de taal doorverwezen naar ons. Wij zijn drie dodingsstations afgeweest in de omgeving en wij hebben Friso/Sordo vrijgekocht.

Vervolgens mocht hij in Sierra Nevada in de opvang en wij hebben hem geadverteerd in Nederland. En ja hoor René Jongewaardreageerde, hij had drie grote witachtige, herderachtige honden en wilde er een vierde bij. Rene woont op Ibiza op een
prachtige plek in de heuvels. Maar wij moetsen hem maar brengen. Dat hebben we gedaan met de auto naar Denia, met de boot naar Ibiza. En Sordo kreeg een schitterende plek en een heel lieve baas, die nog steeds hardloopt door hectares bos bij zijn huis met de honden achter zich aan.

Voor zaken was René nu in Nederland met de camper en twee honden, de andere twee zijn helaas overleden. Vandaag kwamRene naar Bolsward om Sordo te laten zien, een unieke ervaring.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten